Vi som arbetar på VetaDerm Veterinärklinik

VetaDerm Veterinärklinik är en specialistklinik för hundar och katter med allergi, hud- och öronsjukdomar, med personlig service, där vi strävar efter att du alltid träffar en och samma veterinär och djurvårdare!


Veterinär Susanne Åhman är specialist i dermatologi, specialist i hundens och kattens sjukdomar och en av endast tre veterinärer i Sverige med Europeisk specialistkompentens i dermatologi (Diplomate ECVD). Susanne har över 20 års erfarenhet av allergi och andra hud- och öronsjukdomar och med sin unika kompetens kan hon hjälpa även mycket långdragna och komplicerade sjukdomsfall. 


Veterinär Liselotte Åberg är specialist i dermatologi och specialist i hundens och kattens sjukdomar. Hon har lång erfarenhet av allergi, hud- och öronsjukdomar och intresserar sig extra mycket för hudbesvär hos katter. Liselotte var den första svenska veterinär som erhöll svensk specialistkompetens i dermatologi genom  examinering. 


Veterinär Robert Cikota är specialist i hundens och kattens sjukdomar och har många års klinisk erfarenhet och vidareutbildning inom dermatologi och driver dermatologi-avdelningen på Västa Djursjukhuset i Göteborg. Han är resident hos VetaDerm, dvs genomför en Europeisk specialistutbildning med mål att  erhålla titeln Diplomate ECVD. Som ett led i denns resident-utbildning arbetar han på VetaDerm Veterinärklinik två dagar i veckan.


Djurvårdare Sarah Wesslén är den som oftast svarar i telefon och som hjälper dig med praktiska frågor runt exempelvis bokningar, foder och schampo.  Hon har ett stort djurintresse och ett speciellt intresse för hudsjukdomar. Sarah  har tidigare arbetat framför allt med hästar bl.a. som stallchef i flera tävlingsstall innan hon sadlade om och började arbeta med hundar och katter hos VetaDerm. 


Djurvårdare Villemo Leismark, svarar i telefon, ordnar med bokningar och assisterar veterinärerna. Hon har mycket lång erfarenhet inom allmän djursjukvård som är ett bra komplement till VetaDerms specifika inriktning på hudsjukdomar.