VetaCare i Kungsbacka

VetaCare

Ditt djur kan ju naturligtvis råka ut för annat än bara dermatologiska besvär och därför finns VetaCare i Kungsbacka!

Prislista VetaCare

Era djur kan ju förstås råka ut för andra saker än hudbesvär och då är ni precis lika välkomna ändå. Vi utför även profylaktiska åtgärder som vaccinationer, besiktningar eller en allmän koll hos de äldre djuren. Vi kontrollerar knölar och opererar bort tumörer om det finns behov.

I priserna ingår inte vidare provtagningar eller mediciner såsom pricktest, cytologier, blodprov, biopsier etc.  

Om ni har frågor om priser eller vill ha en mer exakt prisuppgift för just ert djur är ni välkomna att ringa oss på 0300- 37 100 eller maila på kungsbacka@vetaderm.se.

Vi erbjuder direktreglering med ert försäkringsbolag (kostar 145 kr). Vi kontaktar i dessa fall ert försäkringsbolag medan besöket pågår, och ni betalar endast självrisk/överstigande belopp på plats (räkna med viss väntetid). Medtag försäkringsnummer och bolagsnamn om ni önskar denna service och meddela gärna i receptionen när ni kommer att ni önskar direktreglera för att påskynda processen. 

Allmän undersökning

1155 kr

Avmaskning inför resa

Exklusive tablett

350 kr

Besikning valp / kattunge

Vaccination, chipmärkning & besiktning

650 kr

Dräktighetsröntgen

(fr.o.m. dag 50)

1200 kr

Kastration hankatt

900 kr

Kastration honkatt

1650 kr

Kastration hanhund

Ej kryptokid

5500 kr

Kastration tik

8500 kr

Seniorkontroll

Allmän undersökning och blodprov

2100 kr

Passutfärdande

Inklusive pass

695 kr

Vaccination

Från 510 kr

Vi på kliniken

Veterinär Mikael Levin tog examen från veterinärutbildningen vid SLU 2013, började då på Västra Djursjukhuset i Göteborg. Sedan 2021 arbetat på Vetaderm, Mikael är intresserad av dermatologi men våra patienter kan ju ha otur att råka ut för andra åkommor som behöver behandlas. På sikt kommer Mikael att växla över på mer dermatologiska primärfall. På fritiden sover han gärna i skogen i sin hammock eller bygger en ny 3D-skrivare.

Veterinär Robert Cikota är specialist i hundens och kattens sjukdomar och genomför parallellt både svensk specialist-examen i dermatologi och ett Europeiskt residency-program med mål att bli både svensk och internationell specialist i dermatologi. Han har i många år drivit dermatologi-avdelningen på Västa Djursjukhuset i Göteborg och är en etablerad, trygg och kunnig remissinstans. Robert brinner för att ge både djuren och ägarna en god livskvalitet, trots djurets sjukdom.

Djursjukskötare Catarina Lindskog har arbetat med dermatologi tillsammans med Robert och är med sin gedigna erfarenhet och stora empati ett viktigt stöd för matte och husse under utredning och behandling av deras djur. Hon har i över 15 år vidareutbildat sig inom dermatologi och följer alltid med våra veterinärer på den årliga europeiska internationella kongress om veterinär dermatologi.

Djursjukskötare Lotta Almér har jobbat inom djursjukvård i 50 år och med dermatologi sedan 1988. Hon jobbade på hudavdelningen på Blå Stjärnans Djursjukhus tillsammans med Robert och Catarina. Lotta är glad att vara en del i teamet på VetaDerm. Lotta har vidareutbildats inom dermatologi genom nationella och internationella dermatologi kongresser.

Astrid, en av våra trogna humanvårdare.