VetaDerm Veterinärklinik är en specialistklinik för hundar och katter med allergi, hud- och öronsjukdomar, med personlig service, där vi strävar efter att du alltid träffar en och samma veterinär och djurvårdare!

Veterinär Susanne Åhman brinner för att hjälpa djur med klåda, allergi och andra hudsjukdomar! Hon är specialist i dermatologi, specialist i hundens och kattens sjukdomar och en av endast tre veterinärer i Sverige med Europeisk specialistkompentens i dermatologi - Diplomate ECVD. Susanne har över 20 års klinisk erfarenhet av dermatologi och med sin unika kompetens kan hon hjälpa även mycket långdragna och komplicerade sjukdomsfall.

Veterinär Liselotte Åberg är specialist i dermatologi och specialist i hundens och kattens sjukdomar. Hon har arbetat med dermatologi i 15 år och har därmed en lång och gedigen erfarenhet av allergi, hud- och öronsjukdomar. Liselotte intresserar sig extra mycket för hudbesvär hos katter.

Djurvårdare Villemo Leismark delar sin tid mellan administrativt arbete och poliklinik. Hon svarar i telefon, ordnar med bokningar och assisterar veterinärerna. Hon har mycket lång erfarenhet inom djursjukvård och har utvecklat ett starkt intresse och kunnande för dermatologi under tiden på VetaDerm.

Djursjukskötare Lisbeth Holst-Nielsen delar liksom Villemo sin tid mellan administrativt arbete och poliklinik. Hon hanterar remisser, bokningar, övervakar narkoser och assisterar veterinärer. Lisbeth arbetade tidigare bla med ögonsjukdomar och katters speciella sjukdomar, men ägnar sig nu helhjärtat åt dermatologi på VetaDerm.