VetaDerm Veterinärklinik är en specialistklinik för hundar och katter med allergi, hud- och öronsjukdomar, med personlig service, där vi strävar efter att du alltid träffar en och samma veterinär och djurvårdare!

Veterinär Susanne Åhman brinner för att hjälpa djur med klåda, allergi och andra hudsjukdomar! Hon är specialist i dermatologi, specialist i hundens och kattens sjukdomar och en av endast tre veterinärer i Sverige med Europeisk specialistkompentens i dermatologi - Diplomate ECVD. Susanne har över 20 års klinisk erfarenhet av dermatologi och med sin unika kompetens kan hon hjälpa även mycket långdragna och komplicerade sjukdomsfall.

Veterinär Robert Cikota är specialist i hundens och kattens sjukdomar och genomför parallellt både svensk specialist-examen i dermatologi och ett Europeiskt residency-program med mål att bli både svensk och internationell specialist i dermatologi. Han har i många år drivit dermatologi-avdelningen på Västa Djursjukhuset i Göteborg och är en etablerad, trygg och kunnig remissinstans. Robert brinner för att ge både djuren och ägarna en god livskvalitet, trots djurets sjukdom.

Djursjukskötare Catarina Lindskog har arbetat med dermatologi tillsammans med Robert och är med sin gedigna erfarenhet och stora empati ett viktigt stöd för matte och husse under utredning och behandling av deras djur. Hon har i över 15 år vidareutbildat sig inom dermatologi och följer alltid med våra veterinärer på den årliga europeiska internationella kongress om veterinär dermatologi.