Vi som arbetar på VetaDerm Veterinärklinik

VetaDerm Veterinärklinik är en specialistklinik för hundar och katter med allergi, hud- och öronsjukdomar, med personlig service, där du alltid träffar en och samma veterinär och djurvårdare!


Veterinär Susanne Åhman är specialist i dermatologi, specialist i hundens och kattens sjukdomar och en av endast två veterinärer i Sverige med Europeisk specialistkompentens i dermatologi (Diplomate ECVD). Susanne har över 20 års erfarenhet av allergi och andra hud- och öronsjukdomar och med sin unika kompetens kan hon hjälpa även mycket långdragna och komplicerade sjukdomsfall. 

VetaDerm Veterinärklinik ger dig kompetens som gör skillnad! 

Vi finns i Lomma, E6 avfart 20, mitt emellan Lund och Malmö!
Vi har gemensamma lokaler med Fågel-och smådjurskliniken som har allmän smådjursmottagning och specialiserar sig på fåglar och små sällskapsdjur såsom reptiler, kaniner och andra gnagare.


Djurvårdare Sarah Wesslén är den som oftast svarar i telefon och som tar emot dig när du kommer. Hon har ett stort djurintresse och intresse för hudsjukdomar. Sarah  har tidigare arbetat framför allt med hästar bl.a. som stallchef i flera tävlingsstall innan hon sadlade om och började arbeta med hundar och katter hos VetaDerm.